Home > Bestanden > $sys$DRMServer.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een $sys$DRMServer fout

$sys$DRMServer.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of $sys$DRMServer.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om $sys$DRMServer.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update $sys$DRMServer.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat $sys$DRMServer.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

$sys$DRMServer.exe bestandsinfo

Het proces DRM of Digital Rights Management Server hoort bij de software DRM of Plug and Play Device Manager of Digital Rights Management Server van First 4 Internet (www.fortiumtech.com)..

Omschrijving: $sys$DRMServer.exe wordt geïnstalleerd en gebruikt door bepaalde CD’s van Sony. Dit programma biedt beheer van digitale rechten – ‘Digital Rights Management’ (DRM) – en stelt je in staat bepaalde CD’s van Sony op je computer af te spelen. Als je dit bestand beëindigt of verwijdert, kan het gevolg zijn dat je deze CD’s niet meer kunt afspelen op je computer.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft $sys$DRMServer.exe niet nodig. $sys$DRMServer.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 307,200 bytes (97% van alle voorkomende bestanden) of 274,432 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/$sys$drmserver.exe.html 
Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeembestand. Er is geen bestandsinformatie. $sys$DRMServer.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als $sys$DRMServer.exe. Controleer daarom het $sys$DRMServer.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over $sys$DRMServer.exe, deel je kennis dan en help anderen.

$sys$DRMServer scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.