Home > Bestanden > 000StTHK.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een 000StTHK fout

000StTHK.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of 000StTHK.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om 000StTHK.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update 000StTHK.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat 000StTHK.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

000StTHK.exe bestandsinfo

Het proces 000StTHK.exe bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: 000StTHK.exe is het Hotkey Support Startup proces dat geïnstalleerd is in Toshiba notebooks. Het start gedurende het opstarten van de computer de diverse sneltoets functies op samen met de configuratie van de functietoetsen en multimedia toetsen zoals volume, geluidsdemping, internet browser, word en het standaard email programma.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft 000StTHK.exe niet nodig. Bestand 000StTHK.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 24,576 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/000stthk.exe.html 
Het proces heeft een zichtbaar venster. Er is geen bestandsinformatie. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als 000StTHK.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het 000StTHK.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over 000StTHK.exe, deel je kennis dan en help anderen.

000StTHK scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.