Home > Bestanden > 00THotkey.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een 00THotkey fout

00THotkey.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of 00THotkey.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om 00THotkey.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update THotkey. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat 00THotkey.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

00THotkey.exe bestandsinfo

Het proces THotkey hoort bij de software TOSHIBA THotkey van TOSHIBA (www.toshiba.com)..

Omschrijving: 00THotkey.exe is onderdeel van de drivers van de Toshiba laptops. Het beheert de toewijzing en het gebruik van speciale multimedia sneltoets functies. Dit omvat taken zoals het starten van de standaard webbrowser, het email programma, volume controle inclusief het dempen van het geluid, het beheren van de slaapstand, het opstarten van de rekenmachine en een sneltoets voor knippen-kopieren-plakken, stroomgebruik en het aan- en uitschakelen van het touchpad.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft 00THotkey.exe niet nodig. Bestand 00THotkey.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 258,048 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 253,952 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/00thotkey.exe.html 
Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is geen Windows systeemcomponent. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma is niet zichtbaar. 00THotkey.exe kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als 00THotkey.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het 00THotkey.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
59 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over 00THotkey.exe, deel je kennis dan en help anderen.

00THotkey scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.