Home > Bestanden > 1XConfig.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een 1XConfig fout

1XConfig.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of 1XConfig.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om 1XConfig.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update 8021XConfig Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat 1XConfig.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

1XConfig.exe bestandsinfo

Het proces 8021XConfig Module hoort bij de software 8021XConfig Module of mMHouse van Intel (www.intel.com)..

Omschrijving: Dit programma is een configuratie module die wordt geassocieerd met bepaalde hardware-producten van de Shuttle en SCM Microsystems, zoals draadloze adapters. (Het is van Intel, maar in dit geval heeft Intel de software gemaakt, niet de hardware.) Het dient te worden beschouwd als onderdeel van het driver en mag niet worden uitgeschakeld. Het beëindigen kan problemen veroorzaken met uw hardware.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft 1XConfig.exe niet nodig. Bestand 1XConfig.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 184,320 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 389,186 bytes, 229,442 bytes of 204,800 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/1xconfig.exe.html 
Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces is niet zichtbaar. 1XConfig.exe is geen Windows systeemcomponent. 1XConfig.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk.

Als 1XConfig.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk. Bestandsformaat is 245,760 bytes (98% van alle voorkomende bestanden), 241,664 bytes of 249,856 bytes. Het programma heeft geen zichtbaar venster. 1XConfig.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. 1XConfig.exe kan onthoud inputs.
De ontwikkelaar Intel heeft een website voor hulp en voor updates. Er is ook een uninstaller (Configuratiescherm ⇒ Programma's wijzigen of verwijderen ⇒ Intel PROSet/Wireless).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als 1XConfig.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het 1XConfig.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over 1XConfig.exe, deel je kennis dan en help anderen.

1XConfig scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.