Home > Bestanden > _SC_Acrobat.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een _SC_Acrobat fout

_SC_Acrobat.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of _SC_Acrobat.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om _SC_Acrobat.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update _SC_Acrobat.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat _SC_Acrobat.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

_SC_Acrobat.exe bestandsinfo

Het proces _SC_Acrobat.exe bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: Windows heeft _SC_Acrobat.exe niet nodig. _SC_Acrobat.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 295,606 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/_sc_acrobat.exe.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. Er is geen bestandsinformatie. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders). Het bestand is geen Windows systeembestand. _SC_Acrobat.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als _SC_Acrobat.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het _SC_Acrobat.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over _SC_Acrobat.exe, deel je kennis dan en help anderen.

_SC_Acrobat scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.