Home > Bestanden > a.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een a fout

A.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of a.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om a.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Auto Check Utility. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat a.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

A.exe bestandsinfo

Het proces Auto Check Utility of BDA Monitor Application hoort bij de software Imation Disk Manager V a of BDA Monitor Application of Microsoft Windows Operating System of System Alert Popup van Microsoft (www.microsoft.com) of eMPIA Technology (www.empiatech.com.tw)..

Omschrijving: Windows heeft a.exe niet nodig. A.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 141,824 bytes (6% van alle voorkomende bestanden), 74,756 bytes en nog 25 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/a.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het is geen Windows kernbestand. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Run, MACHINE\Run, MACHINE\RunServices). Programma heeft geen zichtbaar venster. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk.

  • Als a.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 85% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,252,615 bytes (13% van alle voorkomende bestanden), 991,366 bytes en nog 10 varianten. A.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. A.exe kan toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.
  • Als a.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk. Bestandsformaat is 155,136 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 143,872 bytes of 158,208 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing is niet zichtbaar. A.exe is geen Windows systeemcomponent. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Run, MACHINE\Run, MACHINE\RunServices).
    Het programma Imation Disk Manager V a kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.
  • Als a.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk. Bestandsformaat is 86,027 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 162,816 bytes, 58,372 bytes of 146,944 bytes.
  • Als a.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 150,016 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als a.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het a.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over a.exe, deel je kennis dan en help anderen.

a scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.