Home > Bestanden > a2service.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een a2service fout

A2service.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of a2service.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om a2service.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update a-squared Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat a2service.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

A2service.exe bestandsinfo

Het proces a-squared Service of Emsisoft Anti-Malware Service hoort bij de software Emsisoft Anti-Malware of a-squared Free of a-squared of a-squared Free Service of a-squared Anti-Malware of a-squared Anti-Dialer van Emsi Software GmbH (www.emsisoft.com) of Emsisoft GmbH..

Omschrijving: Windows heeft a2service.exe niet nodig. Bestand a2service.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 217,208 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 366,712 bytes en nog 33 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/a2service.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. A2service.exe is geen Windows systeemcomponent. A2service.exe is een bestand met Verisign signatuur. A2service.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk.

Als a2service.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 419,448 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 380,536 bytes, 421,496 bytes of 366,704 bytes. Het programma is niet zichtbaar. Bestand a2service.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. A2service.exe is geen Windows systeemcomponent. A2service.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als a2service.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het a2service.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over a2service.exe, deel je kennis dan en help anderen.

a2service scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.