Home > Bestanden > a2srchas.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een a2srchas fout

A2srchas.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of a2srchas.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om a2srchas.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Ask.com Search Assistant. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat a2srchas.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

A2srchas.dll bestandsinfo

Het proces Ask.com Search Assistant hoort bij de software Ask Search Assistant van Ask.com (www.ask.com)..

Omschrijving: Windows heeft a2srchas.dll niet nodig. A2srchas.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 66,912 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/a2srchas.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 0579B4B1-0293-4d73-B02D-5EBB0BA0F0A2. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand a2srchas.dll is een bestand met Verisign signatuur. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. A2srchas.dll is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als a2srchas.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het a2srchas.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
67 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over a2srchas.dll, deel je kennis dan en help anderen.

a2srchas scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.