Home > Bestanden > acevents.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een acevents fout

Acevents.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of acevents.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om acevents.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ActivIdentity Event Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat acevents.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Acevents.exe bestandsinfo

Het proces ActivIdentity Event Service hoort bij de software ActivClient Services of ActivClient for CAC - PKI Only of ActivClient Mini of ActivClient CAC (versie 6.1 x86) of ActivClient (versie x86 NASA DSI) van ActivIdentity (www.actividentity.com)..

Omschrijving: Windows heeft acevents.exe niet nodig. Acevents.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 95,024 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 153,640 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/acevents.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het bestand is digitaal gesigneerd. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 21% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als acevents.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het acevents.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over acevents.exe, deel je kennis dan en help anderen.

acevents scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.