Home > Bestanden > AcroIEHelper.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AcroIEHelper fout

AcroIEHelper.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AcroIEHelper.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AcroIEHelper.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Adobe PDF Helper. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AcroIEHelper.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AcroIEHelper.dll bestandsinfo

Het proces Adobe PDF Helper for Internet Explorer of Adobe Acrobat IE Helper (versie 7.0 for ActiveX, 6.0 for ActivieX) of Adobe Reader (versie 7.1.0, 7.0, 9.2, 8.1.2, 8.1.4, 8.1.5, 8.1.3) of Adobe Acrobat (versie 7.0 Professional)

hoort bij de software AcroIEHelper Library of Adobe Acrobat (versie 8 Professional, 8 Standard, 9 Pro Extended, 9 Standard) of Adobe Common File Installer of Adobe Reader (versie 8) of Adobe Acrobat IE Helper of Adobe Creative Suite (versie 2) of Adobe Photoshop (versie CS5) of Adobe Control for Internet Explorer

van Adobe Systems (www.adobe.com) of Adobe (www.adobe.com)..

Omschrijving: AcroIEHelper.dll is een Browser Help Object (BHO) dat een onderdeel is van Adobe Acrobat Reader. Zoals de naam van het proces impliceert, is het verantwoordelijk voor het toestaan van Adobe Reader om Acrobat (PDF) bestanden rechtstreeks in Internet Explorer (IE) weer te geven. Het is geen essentieel proces, maar het beëindigen ervan kan problemen veroorzaken met het lezen van PDF-bestanden in Internet Explorer.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft AcroIEHelper.dll niet nodig. Bestand AcroIEHelper.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" (e.g. C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\reader\ActiveX\ of C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 62,080 bytes (89% van alle voorkomende bestanden), 61,888 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/acroiehelper.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3 of F3CFA533-7680-4943-A863-B8216390E847 of 445A3D12-EBA3-4054-AB54-587BF3FF40EA of 8CF21D67-EDE6-4BBC-A009-D2CF3AAA0AE2 of 54A98DD5-0357-4EF1-A698-BB08E73CF725. Het proces is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows kernbestand. Bestand AcroIEHelper.dll is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. De toepassing kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk.

  • Als AcroIEHelper.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk. Bestandsformaat is 59,032 bytes (34% van alle voorkomende bestanden), 63,136 bytes en nog 5 varianten. Het programma is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Bestand AcroIEHelper.dll is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows kernbestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet.
  • Als AcroIEHelper.dll wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 226,304 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 235,008 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. AcroIEHelper.dll is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand AcroIEHelper.dll is geen Windows systeemcomponent. AcroIEHelper.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.
  • Als AcroIEHelper.dll wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 92% gevaarlijk. Bestandsformaat is 528,896 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AcroIEHelper.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het AcroIEHelper.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
294 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AcroIEHelper.dll, deel je kennis dan en help anderen.

AcroIEHelper scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.