Home > Bestanden > AcroIEHelper.ocx Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AcroIEHelper fout

AcroIEHelper.ocx is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AcroIEHelper.ocx een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AcroIEHelper.ocx gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AcroIEHelper Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AcroIEHelper.ocx voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AcroIEHelper.ocx bestandsinfo

Het proces AcroIEHelper Module hoort bij de software Adobe Acrobat (versie 4.0,) of AcroIEHelper Module of Acrobat Reader (versie 5) of Adobe Creative Suite of Able2Extract Professional van Adobe Systems (www.adobe.com)..

Omschrijving: De bekende Acrobat Reader Internet Explorer Helper Module is een OCX controle die u toelaat om Adobe Acrobat (PDF) bestanden in Microsoft's Internet Explorer te lezen. OCX staat voor Object Linking en Embedding (OLE) Control Extension; dit zijn de voorlopers van de ActiveX-besturingselementen waarmee we vandaag vertrouwd zijn. Dit proces moet worden uitgevoerd als u PDF bestanden wilt kunnen lezen vanuit uw browser.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft AcroIEHelper.ocx niet nodig. AcroIEHelper.ocx bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in de map C:\Windows\System32 - mainly C:\Program Files\Adobe\Acrobat 5.0\Reader\ActiveX\. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 37,808 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/acroiehelper.ocx.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows systeembestand. Bestand AcroIEHelper.ocx is een bestand met Verisign signatuur. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. AcroIEHelper.ocx lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AcroIEHelper.ocx, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het AcroIEHelper.ocx proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
62 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AcroIEHelper.ocx, deel je kennis dan en help anderen.

AcroIEHelper scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.