Home > Bestanden > acsd.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een acsd fout

Acsd.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of acsd.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om acsd.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AOL Connectivity Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat acsd.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Acsd.exe bestandsinfo

Het proces AOL Connectivity Service hoort bij de software AOL Connectivity Service of AOL Uninstaller of America Online of Outerinfo van America Online (www.aol.com)..

Omschrijving: acsd.exe is onderdeel van de software die wordt geïnstalleerd door de Internet Service Provider AOL. Dit programma herstelt de verbinding met het internet als die verbroken is geweest. Het programma maakt deel uit van je internetverbindingen en moet niet worden beëindigd of verwijderd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft acsd.exe niet nodig. Acsd.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" - typically C:\Program Files\Common Files\AOL\ACS\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,376,360 bytes (43% van alle voorkomende bestanden), 1,434,848 bytes, 1,388,648 bytes, 1,392,744 bytes of 1,409,129 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/acsd.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. Acsd.exe kan verbind met Internet, zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 39% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als acsd.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het acsd.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over acsd.exe, deel je kennis dan en help anderen.

acsd scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.