Home > Bestanden > adawarebp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een adawarebp fout

Adawarebp.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of adawarebp.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om adawarebp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Ad-Aware Browsing Protection. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat adawarebp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Adawarebp.exe bestandsinfo

Het proces Ad-Aware Browsing Protection of Ad-Aware Browsing Protection and Anti-Phishing hoort bij de software Ad-Aware Browsing Protection of Anti-phishing Domain Advisor van Lavasoft (www.lavasoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft adawarebp.exe niet nodig. Adawarebp.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 198,032 bytes (44% van alle voorkomende bestanden), 559,696 bytes, 197,288 bytes, 542,632 bytes of 542,104 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/adawarebp.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het is digitaal gesigneerd. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Adawarebp.exe is geen Windows kernbestand. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 49% gevaarlijk.

Als adawarebp.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 27% gevaarlijk. Bestandsformaat is 554,384 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 198,032 bytes, 542,632 bytes of 542,104 bytes. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Bestand adawarebp.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als adawarebp.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het adawarebp.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over adawarebp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

adawarebp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.