Home > Bestanden > adb.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een adb fout

Adb.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of adb.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om adb.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update HTC Sync. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat adb.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Adb.exe bestandsinfo

Het proces HTC Sync of HTC Sync Manager hoort bij de software Android SDK Tools of HTC Sync of Adobe InDesign (versie CS6, CS5) of MyPhoneExplorer of ManageMyMobile of AppInventor Setup of iDisplay van HTC (www.htc.com) of Nero AG (nero.com)..

Omschrijving: Windows heeft adb.exe niet nodig. Adb.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 162,816 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 2,530,671 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/adb.exe.html 
Bestand adb.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Adb.exe is geen Windows systeemcomponent. Adb.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

  • Als adb.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 410,942 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 815,104 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Adb.exe kan toepassingen monitoren.
  • Als adb.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,258,137 bytes. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het programma is niet zichtbaar. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het bestand is geen Windows kernbestand. adb.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als adb.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het adb.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over adb.exe, deel je kennis dan en help anderen.

adb scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.