Home > Bestanden > ADC.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ADC fout

ADC.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ADC.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ADC.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Active Desktop Calendar Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ADC.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ADC.exe bestandsinfo

Het proces Active Desktop Calendar Application of Microsoft Exchange™ Active Directory Connector hoort bij de software Active Desktop Calendar of Active Desktop Calendar Application of Microsoft Active Directory van XemiComputers ltd (www.xemico.com) of Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft ADC.exe niet nodig. Bestand ADC.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 3,670,016 bytes (8% van alle voorkomende bestanden), 5,727,232 bytes en nog 19 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/adc.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. ADC.exe is geen Windows systeemcomponent. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. ADC.exe kan onthoud inputs en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Als ADC.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 86% gevaarlijk. Bestandsformaat is 4,485,632 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 3,723,264 bytes, 3,743,744 bytes of 3,747,840 bytes. Het proces is niet zichtbaar. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, User Shell Folders). ADC.exe is geen Windows systeembestand. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het kan toetsenbordinputs onthouden. ADC.exe kan onthoud inputs en andere programma's manipuleren.
Als u het programma wil verwijderen, gaat u naar het Configuratiescherm ⇒ Software ⇒ Active Desktop Calendar.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ADC.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ADC.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
64 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ADC.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ADC scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.