Home > Bestanden > ADeck.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ADeck fout

ADeck.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ADeck.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ADeck.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update VIA Codec Control Panel. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ADeck.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ADeck.exe bestandsinfo

Het proces VIA Codec Control Panel of Audio Deck hoort bij de software Vinyl Deck of ADeck Application of My Book Device Driver van VIA Technologies (www.via.com.tw)..

Omschrijving: Windows heeft ADeck.exe niet nodig. ADeck.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 7,957,504 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 528,384 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/adeck.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Bestand ADeck.exe is geen Windows kernbestand. Het kan toetsenbordinputs onthouden. ADeck.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ADeck.exe. Controleer daarom het ADeck.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ADeck.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ADeck scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.