Home > Bestanden > ADGJDet.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ADGJDet fout

ADGJDet.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ADGJDet.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ADGJDet.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Creative JetDetect. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ADGJDet.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ADGJDet.exe bestandsinfo

Het proces Creative JetDetect hoort bij de software HdPhDetector Application van onbekend..

Omschrijving: Dit programma is een softwarecomponent die samen werd geïnstalleerd met de stuurprogramma’s van de SoundBlaster Live en Audigy geluidskaarten van Creative Labs. Het loopt op de achtergrond en houdt in de gaten of er dingen in de in- en uitgangen van de kaart worden gestoken of er uit gehaald. Deze gebeurtenissen geeft het vervolgens door aan andere onderdelen van de software, die dan de juiste stappen kunnen nemen, bijvoorbeeld het deactiveren van de speakeruitgangen aan de achterkant als er een koptelefoon wordt ingeplugd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ADGJDet.exe niet nodig. ADGJDet.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - e.g. C:\Program Files\Creative\SBLive\PROGRAM\ of C:\Program Files\Creative\SBAudigy\PROGRAM\. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 28,672 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/adgjdet.exe.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. Er is geen omschrijving van het programma. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het is geen Windows systeembestand. ADGJDet.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ADGJDet.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ADGJDet.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ADGJDet.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ADGJDet scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.