Home > Bestanden > adialhk.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een adialhk fout

Adialhk.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of adialhk.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om adialhk.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update kldialhk. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat adialhk.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Adialhk.dll bestandsinfo

Het proces kldialhk of Kaspersky Internet Security (versie 7.0) hoort bij de software Kaspersky Internet Security of Kaspersky Anti-Virus (versie 6.0 for, 6.0 for Windows) of Defender Pro Internet Security van Kaspersky Lab (www.kaspersky.com) of Kaspersky Lab ZAO (www.kaspersky.com)..

Omschrijving: Windows heeft adialhk.dll niet nodig. Adialhk.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 83,208 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 84,496 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/adialhk.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het is geen Windows systeembestand. Bestand adialhk.dll is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is digitaal gesigneerd. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 31% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als adialhk.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het adialhk.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over adialhk.dll, deel je kennis dan en help anderen.

adialhk scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.