Home > Bestanden > Adobelm_Cleanup.0001 Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Adobelm_Cleanup fout

Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Adobelm_Cleanup.0001 een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Adobelm_Cleanup.0001 gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Cleanup. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Adobelm_Cleanup.0001 voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Adobelm_Cleanup.0001 bestandsinfo

Het proces Cleanup hoort bij de software Macrovision Europe Ltd. Cleanup van Macrovision Europe (www.macrovision.com)..

Omschrijving: Adobelm_Cleanup.0001 is de opschoon utility van de Adobe License Manager, maar wordt ook mee geïnstalleerd met het gratis Adobe Acrobat Reader. Het controleert de afsluiting van de Adobe processen als de applicatie eenmaal gesloten is en het ruimt de tijdelijke bestanden map op als dit niet al gedaan is.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Adobelm_Cleanup.0001 niet nodig. Adobelm_Cleanup.0001 bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings" of soms in de map Windows Temp of in een submap van "C:\Program Files" of in een submap van C:\Windows. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 59,964 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/adobelm_cleanup.0001.html 
Het programma is niet zichtbaar. Adobelm_Cleanup.0001 is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Adobelm_Cleanup.0001, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Adobelm_Cleanup.0001 proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Adobelm_Cleanup.0001, deel je kennis dan en help anderen.

Adobelm_Cleanup scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.