Home > Bestanden > AdobeUpdater.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AdobeUpdater fout

AdobeUpdater.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AdobeUpdater.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AdobeUpdater.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Adobe Updater. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AdobeUpdater.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AdobeUpdater.exe bestandsinfo

Het proces Adobe Updater hoort bij de software Adobe Reader (versie 8) of Adobe Updater of Adobe Update Manager (versie CS3) of Adobe Software Updater of Adobe Common File Installer van Adobe Systems (www.adobe.com)..

Omschrijving: Windows heeft AdobeUpdater.exe niet nodig. AdobeUpdater.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,321,600 bytes (68% van alle voorkomende bestanden), 2,356,088 bytes, 208,896 bytes, 2,372,240 bytes of 970,752 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/adobeupdater.exe.html 
Bestand AdobeUpdater.exe is geen Windows kernbestand. AdobeUpdater.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De toepassing kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). AdobeUpdater.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 11% gevaarlijk.

Als AdobeUpdater.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 77% gevaarlijk. Bestandsformaat is 118,784 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het is geen Windows kernbestand. AdobeUpdater.exe kan verbind met Internet en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AdobeUpdater.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het AdobeUpdater.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
59 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AdobeUpdater.exe, deel je kennis dan en help anderen.

AdobeUpdater scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.