Home > Bestanden > AdskScSrv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AdskScSrv fout

AdskScSrv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AdskScSrv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AdskScSrv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update System Level Service Utility. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AdskScSrv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AdskScSrv.exe bestandsinfo

Het proces System Level Service Utility hoort bij de software Autodesk Licensing Service of PC Camera van Autodesk (www.autodesk.com)..

Omschrijving: Autodesk maakt toonaangevende 2D en 3D ontwerp-programma's voor verscheidene toepassingen; AutoCAD is een van de beter bekende producten. Dit is een complexe, dure software, en om ongeoorloofd gebruik ervan te voorkomen, omvat Autodesk de Autodesk License dienst, die ervoor zorgt dat de software die draait op een PC geactiveerd is met een geldige licentie. Beëindiging van het proces zal leiden tot de het slecht functioneren van de Autodesk software en reactivering kan noodzakelijk zijn.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft AdskScSrv.exe niet nodig. AdskScSrv.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" (common is C:\Program Files\Common Files\Autodesk Shared\Service\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 72,704 bytes (41% van alle voorkomende bestanden), 68,608 bytes, 79,360 bytes, 85,096 bytes of 77,944 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/adskscsrv.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. AdskScSrv.exe is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 43% gevaarlijk.

  • Als AdskScSrv.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 37,888 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeembestand.
  • Als AdskScSrv.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 37,888 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent.
  • Als AdskScSrv.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 37,888 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AdskScSrv.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het AdskScSrv.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AdskScSrv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

AdskScSrv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.