Home > Bestanden > AERTSr64.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AERTSr64 fout

AERTSr64.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AERTSr64.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AERTSr64.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Andrea filters APO access Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AERTSr64.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AERTSr64.exe bestandsinfo

Het proces Andrea filters APO access service (versie (64-bit)) hoort bij de software Realtek High Definition Audio Driver of APO Access Service (versie (64-bit)) of Realtek High Definition Audio van Andrea Electronics (www.andreaelectronics.com)..

Omschrijving: Windows heeft AERTSr64.exe niet nodig. AERTSr64.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 98,208 bytes (81% van alle voorkomende bestanden), 92,160 bytes of 88,576 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/aertsr64.exe.html 
AERTSr64.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. Het bestand heeft een digitale signatuur. AERTSr64.exe is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 4% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AERTSr64.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het AERTSr64.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over AERTSr64.exe, deel je kennis dan en help anderen.

AERTSr64 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.