Home > Bestanden > AERTSrv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AERTSrv fout

AERTSrv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AERTSrv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AERTSrv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Andrea filters APO access Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AERTSrv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AERTSrv.exe bestandsinfo

Het proces Andrea filters APO access service (versie (32-bit)) hoort bij de software APO Access Service (versie (32-bit)) of Realtek High Definition Audio Driver of Realtek HDMI Audio Driver for ATI van Andrea Electronics (www.andreaelectronics.com)..

Omschrijving: Windows heeft AERTSrv.exe niet nodig. Bestand AERTSrv.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 77,824 bytes (94% van alle voorkomende bestanden) of 81,920 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/aertsrv.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Bestand AERTSrv.exe is geen Windows systeembestand. AERTSrv.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 23% gevaarlijk.

Als AERTSrv.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk. Bestandsformaat is 87,968 bytes. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand AERTSrv.exe is geen Windows kernbestand.
Als er problemen zijn met AERTSrv.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Realtek High Definition Audio Driver of Realtek HDMI Audio Driver for ATI).

Als AERTSrv.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk. Bestandsformaat is 87,968 bytes. Bestand AERTSrv.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand AERTSrv.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand AERTSrv.exe is geen Windows systeemcomponent.
Als er problemen zijn met AERTSrv.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Realtek High Definition Audio Driver).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AERTSrv.exe. Controleer daarom het AERTSrv.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AERTSrv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

AERTSrv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.