Home > Bestanden > AESTFltr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AESTFltr fout

AESTFltr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AESTFltr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AESTFltr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AEFltrs MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AESTFltr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AESTFltr.exe bestandsinfo

Het proces AEFltrs MFC Application hoort bij de software AEFltrs Application van Andrea Electronics (www.andreaelectronics.com)..

Omschrijving: Windows heeft AESTFltr.exe niet nodig. AESTFltr.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 737,280 bytes (41% van alle voorkomende bestanden), 466,944 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/aestfltr.exe.html 
Het bestand is geen Windows kernbestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. AESTFltr.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AESTFltr.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het AESTFltr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over AESTFltr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

AESTFltr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.