Home > Bestanden > AEstSrv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AEstSrv fout

AEstSrv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AEstSrv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AEstSrv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Andrea filters APO access Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AEstSrv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AEstSrv.exe bestandsinfo

Het proces Andrea filters APO access service (versie (32-bit), 32-bit) hoort bij de software APO Access Service (versie (32-bit), 32-bit) van Andrea Electronics (www.andreaelectronics.com)..

Omschrijving: Windows heeft AEstSrv.exe niet nodig. AEstSrv.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 73,728 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/aestsrv.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Bestand AEstSrv.exe is geen Windows kernbestand. Bestand AEstSrv.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 17% gevaarlijk.

Als AEstSrv.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 17% gevaarlijk. Bestandsformaat is 81,920 bytes (68% van alle voorkomende bestanden), 73,728 bytes, 77,824 bytes of 79,176 bytes. Het proces is niet zichtbaar. Bestand AEstSrv.exe is geen Windows kernbestand. AEstSrv.exe is een bestand met Microsoft signatuur.

Als AEstSrv.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 16% gevaarlijk. Bestandsformaat is 81,920 bytes. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. Het proces is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent.
Als u problemen heeft met AEstSrv.exe, kunt u de ontwikkelaar, www.idt.com, om ondersteuning vragen, of IDT Audio verwijderen in het Windows Configuratiescherm onder Software of Programa's.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AEstSrv.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het AEstSrv.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
71 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AEstSrv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

AEstSrv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.