Home > Bestanden > afasrv64.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus afasrv64 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen afasrv64.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de afasrv64.exe worm

Hints om afasrv64.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Afa Card Reader Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat afasrv64.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Afasrv64.exe bestandsinfo

Het proces Afa Card Reader Service bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: afasrv64.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand afasrv64.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows of soms in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 73,728 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/afasrv64.exe.html 
De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Afasrv64.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces is niet zichtbaar. Het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het afasrv64.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over afasrv64.exe, deel je kennis dan en help anderen.

afasrv64 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.