Home > Bestanden > Afc.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Afc fout

Afc.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Afc.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Afc.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Arcsoft ASPI Shell. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Afc.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Afc.sys bestandsinfo

Het proces Arcsoft® ASPI Shell of PPdus ASPI Shell hoort bij de software PPdus ASPI Shell of Arcsoft® ASPI Shell van Arcsoft (www.arcsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft Afc.sys niet nodig. Afc.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 11,776 bytes (91% van alle voorkomende bestanden) of 18,688 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/afc.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het proces is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand Afc.sys is geen Windows systeembestand. Afc.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk.

Als Afc.sys wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 20% gevaarlijk. Bestandsformaat is 22,784 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand Afc.sys is een bestand met Verisign signatuur. Bestand Afc.sys is digitaal gesigneerd. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows systeembestand. Afc.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Afc.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het Afc.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Afc.sys, deel je kennis dan en help anderen.

Afc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.