Home > Bestanden > afcdpsrv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een afcdpsrv fout

Afcdpsrv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of afcdpsrv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om afcdpsrv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update File Level CDP Manager Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat afcdpsrv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Afcdpsrv.exe bestandsinfo

Het proces File Level CDP Manager Service hoort bij de software Acronis CDP of Acronis Nonstop Backup service van Acronis (www.acronis.com)..

Omschrijving: Windows heeft afcdpsrv.exe niet nodig. Afcdpsrv.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 3,246,040 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 3,975,088 bytes en nog 11 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/afcdpsrv.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Afcdpsrv.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 27% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als afcdpsrv.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het afcdpsrv.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over afcdpsrv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

afcdpsrv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.