Home > Bestanden > AFinding.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AFinding fout

AFinding.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AFinding.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AFinding.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AFinding. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AFinding.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AFinding.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software AFinding van onbekend..

Omschrijving: AFinding.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand AFinding.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 186,368 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 187,904 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/afinding.exe.html 
Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand AFinding.exe is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AFinding.exe. Controleer daarom het AFinding.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AFinding.exe, deel je kennis dan en help anderen.

AFinding scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.