Home > Bestanden > afisicx.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een afisicx fout

Afisicx.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of afisicx.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om afisicx.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update afisicx.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat afisicx.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Afisicx.exe bestandsinfo

Het proces afisicx.exe hoort bij de software afisicx Service of afisicx Manages messages van onbekend..

Omschrijving: afisicx.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Afisicx.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 38,400 bytes (14% van alle voorkomende bestanden), 47,104 bytes en nog 17 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/afisicx.exe.html 
Bestand afisicx.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 75% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als afisicx.exe. Controleer daarom het afisicx.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
36 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over afisicx.exe, deel je kennis dan en help anderen.

afisicx scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.