Home > Bestanden > AFS2K.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AFS2K fout

AFS2K.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AFS2K.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AFS2K.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Audio File System. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AFS2K.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AFS2K.sys bestandsinfo

Het proces Audio File System hoort bij de software AFS van Oak Technology (www.oaktech.com)..

Omschrijving: AFS2K.sys is een stuurprogramma voor CDROM drives en scanners dat wordt geïnstalleerd door een aantal toepassingen voor het branden van CD’s en bedienen van scanners. Als je van zo’n toepassing gebruik maakt, dan moet je dit bestand niet verwijderen, omdat de toepassing dan niet meer goed zal werken. In andere gevallen kun je het veilig van je computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft AFS2K.sys niet nodig. Bestand AFS2K.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 35,840 bytes (61% van alle voorkomende bestanden), 82,380 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/afs2k.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Er is geen bestandsinformatie. Het programma is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows kernbestand. AFS2K.sys is een betrouwbaar Microsoftbestand. AFS2K.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 27% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AFS2K.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het AFS2K.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AFS2K.sys, deel je kennis dan en help anderen.

AFS2K scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.