Home > Bestanden > agent_x64.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus agent_x64 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen agent_x64.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de agent_x64.exe worm

Hints om agent_x64.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Agent. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat agent_x64.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Agent_x64.exe bestandsinfo

Het proces Agent bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: agent_x64.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Agent_x64.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 102,912 bytes (93% van alle voorkomende bestanden), 82,432 bytes, 77,312 bytes of 103,424 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/agent_x64.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand agent_x64.exe is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het agent_x64.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over agent_x64.exe, deel je kennis dan en help anderen.

agent_x64 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.