Home > Bestanden > agentsvr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een agentsvr fout

Agentsvr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of agentsvr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om agentsvr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft Agent Server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat agentsvr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Agentsvr.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft Agent Server hoort bij de software Microsoft Agent Server van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: agentsvr.exe is belangkrijg voor Windows. Bestand agentsvr.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 256,512 bytes (88% van alle voorkomende bestanden), 292,864 bytes of 235,008 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/agentsvr.exe.html 
Het is een Windows kernsysteembestand. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het proces is niet zichtbaar. Agentsvr.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 4% gevaarlijk.

Als agentsvr.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk. Bestandsformaat is 258,560 bytes. Programma heeft een zichtbaar venster. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Bestand agentsvr.exe is geen Windows systeembestand. Agentsvr.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als agentsvr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het agentsvr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
60 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over agentsvr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

agentsvr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.