Home > Bestanden > AGRSMMSG.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AGRSMMSG fout

AGRSMMSG.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AGRSMMSG.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AGRSMMSG.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SoftModem Messaging Applet. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AGRSMMSG.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AGRSMMSG.exe bestandsinfo

Het proces SoftModem Messaging Applet hoort bij de software Agere SoftModem Messaging Applet van Agere Systems (www.agere.com)..

Omschrijving: De SoftModem Assistant is een programma geïnstalleerd als onderdeel van Agere's SoftModem software, om de volledige configuratie van de soft-modem apparaten mogelijk te maken. Zogenaamde "zachte modems" zijn die waar een aantal van de processen die noodzakelijk zijn voor het gebruik van de modem niet door de modem hardware worden uitgevoerd maar door een programma zoals SoftModem. Dit programma is dus noodzakelijk als je gebruik maakt van een dergelijk apparaat.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft AGRSMMSG.exe niet nodig. Bestand AGRSMMSG.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 88,363 bytes (41% van alle voorkomende bestanden), 88,203 bytes en nog 16 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/agrsmmsg.exe.html 
AGRSMMSG.exe is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 45% gevaarlijk.

Als AGRSMMSG.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk. Bestandsformaat is 87,109 bytes. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AGRSMMSG.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het AGRSMMSG.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
104 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AGRSMMSG.exe, deel je kennis dan en help anderen.

AGRSMMSG scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.