Home > Bestanden > agtserv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een agtserv fout

Agtserv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of agtserv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om agtserv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AgtServ main executable. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat agtserv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Agtserv.exe bestandsinfo

Het proces AgtServ main executable of AGATE Server main executable hoort bij de software ScreenScraper SDK van Answers (www.answers.com) of GuruNet (www.gurunet.com) of Accent Software International of Atomica (www.gurunet.com)..

Omschrijving: Windows heeft agtserv.exe niet nodig. Bestand agtserv.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 20,480 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/agtserv.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Bestand agtserv.exe is geen Windows systeembestand. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 88% gevaarlijk.

Als agtserv.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 36,864 bytes (62% van alle voorkomende bestanden), 39,424 bytes of 20,480 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. Agtserv.exe is geen Windows systeembestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als agtserv.exe. Controleer daarom het agtserv.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over agtserv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

agtserv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.