Home > Bestanden > AhJsctNs.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AhJsctNs fout

AhJsctNs.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AhJsctNs.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AhJsctNs.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update avast! Script Blocking library. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AhJsctNs.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AhJsctNs.dll bestandsinfo

Het proces avast! Script Blocking library for Netscape/Mozilla hoort bij de software avast! Antivirus van ALWIL Software (www.avast.com)..

Omschrijving: Onderdeel van de Avast! Antivirus software suite helpt de applicatie bepaalde scripts te blokkeren. Informatie over sites die ongewenste scripts draaien worden opgeslagen en zo kan de script blokkeerder sneller reageren door aan te geven welk script verwacht kan worden op een pagina.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft AhJsctNs.dll niet nodig. Bestand AhJsctNs.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 139,264 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ahjsctns.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows kernbestand. AhJsctNs.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AhJsctNs.dll. Controleer daarom het AhJsctNs.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
59 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AhJsctNs.dll, deel je kennis dan en help anderen.

AhJsctNs scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.