Home > Bestanden > aim.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een aim fout

Aim.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of aim.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om aim.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AOL Instant Messenger. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat aim.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Aim.exe bestandsinfo

Het proces AOL Instant Messenger of AOL Instant Messenger (SM) hoort bij de software AOL Instant Messenger of AIM Ad Hack van America Online (www.aol.com) of AOL (www.aol.com)..

Omschrijving: aim.exe is onderdeel van AOL Instant Messenger. Met de Instant Messenger software kun je via het internet korte berichten met andere gebruikers uitwisselen. Als je geen gebruik wilt maken van AIM, kun je dit programma veilig van je computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft aim.exe niet nodig. Bestand aim.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ (generally C:\Program Files\AIM\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 67,112 bytes (46% van alle voorkomende bestanden), 67,160 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/aim.exe.html 
Het proces heeft een zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Bestand aim.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\RunServices, MACHINE\Run). De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 5% gevaarlijk.

  • Als aim.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 81% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,323,520 bytes (70% van alle voorkomende bestanden), 626,688 bytes of 583,680 bytes. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\RunServices, MACHINE\Run). Bestand aim.exe is geen Windows systeembestand. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Aim.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als aim.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het aim.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
59 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over aim.exe, deel je kennis dan en help anderen.

aim scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.