Home > Bestanden > AL2DLL.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AL2DLL fout

AL2DLL.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AL2DLL.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AL2DLL.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AL2DLL Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AL2DLL.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AL2DLL.dll bestandsinfo

Het proces AL2DLL Module hoort bij de software AL2DLL Module van Fineart (www.fineart-tech.com)..

Omschrijving: Windows heeft AL2DLL.dll niet nodig. AL2DLL.dll bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 208,896 bytes (32% van alle voorkomende bestanden), 249,856 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/al2dll.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is DC200356-0864-4F66-8964-5D43A19300F5. Bestand AL2DLL.dll is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Bestand AL2DLL.dll is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Als AL2DLL.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk. Bestandsformaat is 249,856 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 253,952 bytes of 208,896 bytes. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Het bestand is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AL2DLL.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het AL2DLL.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AL2DLL.dll, deel je kennis dan en help anderen.

AL2DLL scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.