Home > Bestanden > alcfdrtm.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een alcfdrtm fout

Alcfdrtm.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of alcfdrtm.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om alcfdrtm.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ALCFDRTM. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat alcfdrtm.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Alcfdrtm.exe bestandsinfo

Het proces ALCFDRTM hoort bij de software Realtek ALCFDRTM van Realtek Semiconductor (www.realtek.com.tw)..

Omschrijving: alcfdrtm.exe wordt geïnstalleerd en gebruikt op computers die geluidskaarten en chipsets hebben van Realtek. Dit bestand is een stuurprogramma voor het geluidssysteem van je computer. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zal je audio niet langer meer goed functioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft alcfdrtm.exe niet nodig. Bestand alcfdrtm.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 73,728 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 60,416 bytes, 81,920 bytes of 50,688 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/alcfdrtm.exe.html 
Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als alcfdrtm.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het alcfdrtm.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over alcfdrtm.exe, deel je kennis dan en help anderen.

alcfdrtm scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.