Home > Bestanden > alcmtr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een alcmtr fout

Alcmtr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of alcmtr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om alcmtr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Realtek Azalia Audio. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat alcmtr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Alcmtr.exe bestandsinfo

Het proces Realtek Azalia Audio - Event Monitor of Realtek (versie AC97 Audio - Event Monitor) hoort bij de software Realtek (versie AC97 Audio - Event Monitor) van Realtek Semiconductor (www.realtek.com.tw)..

Omschrijving: Windows heeft alcmtr.exe niet nodig. Bestand alcmtr.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 69,632 bytes (68% van alle voorkomende bestanden), 57,344 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/alcmtr.exe.html 
Het bestand is geen Windows kernbestand. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Bestand alcmtr.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 8% gevaarlijk.

Als alcmtr.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 40,960 bytes. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het bestand is geen Windows systeembestand. Alcmtr.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als alcmtr.exe. Controleer daarom het alcmtr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over alcmtr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

alcmtr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.