Home > Bestanden > alcxmntr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een alcxmntr fout

Alcxmntr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of alcxmntr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om alcxmntr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Realtek Audio. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat alcxmntr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Alcxmntr.exe bestandsinfo

Het proces Realtek Audio - Event Monitor of Realtek (versie AC97 Audio - Event Monitor) hoort bij de software Realtek Audio - Event Monitor of Realtek (versie AC97 Audio - Event Monitor) van Realtek Semiconductor (www.realtek.com.tw)..

Omschrijving: De Realtek Audio Event Monitor is een audio stuurprogramma voor Realtek AC’97 audio hardware. Realtek bouwt ingebouwde geluidsverwerkende hardware voor een aantal bedrijven, en het kan dus zijn dat je Realtek chips in je PC hebt zonder dat je ooit zelf specifieke Realtek hardware hebt gekocht. Net zoals alle andere stuurprogramma’s voor hardware moet dit programma blijven lopen, om problemen met het systeem, in dit geval met het geluid, te voorkomen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft alcxmntr.exe niet nodig. Alcxmntr.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 57,344 bytes (94% van alle voorkomende bestanden), 50,176 bytes, 70,144 bytes of 77,824 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/alcxmntr.exe.html 
Bestand alcxmntr.exe is geen Windows kernbestand. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. Programma is niet zichtbaar. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als alcxmntr.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het alcxmntr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over alcxmntr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

alcxmntr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.