Home > Bestanden > alg.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een alg fout

Alg.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of alg.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om alg.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Application Layer Gateway Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat alg.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Alg.exe bestandsinfo

Het proces Application Layer Gateway Service of CPAX20 of Crypted Application of YVbUWzof hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of CPAX20 of NS2 of Projekt1 of Crypted Application of YVbUWzof van Microsoft (www.microsoft.com) of SornSoft of VisioSoft PhotoAlbum of Basic of Application Layer Gateway Service..

Omschrijving: De Application Layer Gateway dienst is onderdeel van de Internet Connection Sharing (ICS) en Windows firewall functies van Windows XP. Het maakt toepassingen zoals messaging clients en file transfer programma's voor het gebruik van passieve TCP / UDP-poorten mogelijk om te communiceren met een server. Deze service kan worden uitgeschakeld indien gebruik wordt gemaakt van een derde partij firewall in plaats van de Windows-versie. Indien dit het geval is, schakel dit onderdeel dan uit in het bedieningspaneel in plaats van het te beëindigen.

Gedetailleerde Analyse: alg.exe veroorzaakt vaak problemen en is belangrijk voor Windows. Alg.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 44,544 bytes (96% van alle voorkomende bestanden), 41,984 bytes en nog 18 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/alg.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Alg.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Alg.exe kan verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 11% gevaarlijk.

Hoe herkent u verdachte varianten?

  • Als alg.exe wordt gevonden in de map "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 24% gevaarlijk. Bestandsformaat is 33,205 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 33,215 bytes en nog 4 varianten. De toepassing heeft een zichtbaar venster. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, User Shell Folders, DEFAULT\Run). Het is geen Windows kernbestand.
  • Als alg.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 40,962 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 106,496 bytes of 843,776 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Bestand alg.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het is geen Windows systeemcomponent. Het programma is niet zichtbaar. Alg.exe kan onthoud inputs.
  • Als alg.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk. Bestandsformaat is 131,072 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 527,872 bytes of 128,512 bytes.
  • Als alg.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 84% gevaarlijk. Bestandsformaat is 311,296 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 15,872 bytes.
  • Als alg.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 184,832 bytes.
  • Als alg.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 4,734,006 bytes.
  • Als alg.exe wordt gevonden in C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 40,167 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als alg.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het alg.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
156 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over alg.exe, deel je kennis dan en help anderen.

alg scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.