Home > Bestanden > alot.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een alot fout

Alot.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of alot.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om alot.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update alot.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat alot.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Alot.dll bestandsinfo

Het proces alot.dll hoort bij de software ALOT Toolbar of ALOT eMusic Toolbar van Miva (www.miva.com) of Vertro (inuvo.com) of Alot.com..

Omschrijving: Windows heeft alot.dll niet nodig. Alot.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 551,208 bytes (18% van alle voorkomende bestanden), 670,504 bytes en nog 19 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/alot.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 8260C2B8-E0D1-448a-B062-33D12D468BF0 of 5AA2BA46-9913-4dc7-9620-69AB0FA17AE7 of 14CEEAFF-96DD-4101-AE37-D5ECDC23C3F6. Het proces is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Het is geen Windows systeemcomponent. Bestand alot.dll is een bestand met Verisign signatuur. Bestand alot.dll is digitaal gesigneerd. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Alot.dll kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als alot.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het alot.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over alot.dll, deel je kennis dan en help anderen.

alot scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.