Home > Bestanden > Amoumain.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus Amoumain te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen Amoumain.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de Amoumain.exe worm

Hints om Amoumain.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Amoumain. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Amoumain.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Amoumain.exe bestandsinfo

Het proces Amoumain hoort bij de software A4Tech iWheelWorks Mouse Driver of Smart-X7 of A4Tech iOfficeWorks Mouse Driver of A4Tech X7-Works Mouse Driver of Trust GM-4600 Gamer Mouse of OCZ Technology Laser Gaming of GE 97769 Dual Scroll Optical of iWheelWorks of iOutlookWorks van A4Tech Co. (www.a4tech.com/en)..

Omschrijving: Amoumain.exe maakt deel uit van de drivers van A4Tech Mice, zowel optisch als draadloos. Deze interface kan in de system tray gevonden worden en vanuit hier kan met de standaard instellingen van de muis aanpassen. De functies die toegekend zijn aan de muisknoppen en scroll knop kunnen veranderd worden, de dubbelklik snelheid kan aangepast worden en de scroll lengte kan eveneens aangepast worden.

Gedetailleerde Analyse: Amoumain.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Amoumain.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ - typically C:\Program Files\A4Tech\Mouse\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 196,608 bytes (23% van alle voorkomende bestanden), 139,264 bytes en nog 17 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/amoumain.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. Amoumain.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, User Shell Folders). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het Amoumain.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
57 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Amoumain.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Amoumain scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.