Home > Bestanden > ANIWConnService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ANIWConnService fout

ANIWConnService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ANIWConnService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ANIWConnService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ANIWConnService. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ANIWConnService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ANIWConnService.exe bestandsinfo

Het proces ANIWConnService hoort bij de software ANIWConn Service of D-Link DWA-160 of D-Link DWA-125 of D-Link DWA-140 of D-Link DWA-121 of PCI-1020 van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft ANIWConnService.exe niet nodig. ANIWConnService.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 147,456 bytes (51% van alle voorkomende bestanden), 151,552 bytes of 143,360 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/aniwconnservice.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Bestand ANIWConnService.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeembestand. ANIWConnService.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Als ANIWConnService.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 76% gevaarlijk. Bestandsformaat is 151,552 bytes (45% van alle voorkomende bestanden), 147,456 bytes of 143,360 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Bestand ANIWConnService.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces heeft geen zichtbaar venster. ANIWConnService.exe is geen Windows kernbestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. ANIWConnService.exe kan onthoud inputs.

Als ANIWConnService.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk. Bestandsformaat is 53,248 bytes (92% van alle voorkomende bestanden) of 40,960 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing is niet zichtbaar. Bestand ANIWConnService.exe is geen Windows systeembestand.
Als u het programma wil verwijderen, gaat u naar het Configuratiescherm ⇒ Software ⇒ D-Link DWA-160 of D-Link DWA-125.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ANIWConnService.exe. Controleer daarom het ANIWConnService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over ANIWConnService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ANIWConnService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.