Home > Bestanden > AntiSpy.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AntiSpy fout

AntiSpy.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AntiSpy.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AntiSpy.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update anti-spy.info. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AntiSpy.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AntiSpy.exe bestandsinfo

Het proces anti-spy.info - Detects and removes Spyware, Trojans, Adware, Keyloggers hoort bij de software Anti-Spy.info van Neuber Software (www.neuber.com)..

Omschrijving: AntiSpy.exe is onderdeel van het antispyware programma Anti-Spy van Neuber. Dit programma houdt je computer in de gaten en scant deze op verdachte programma’s (spyware) die zichzelf hebben geïnstalleerd zonder je toestemming. Spyware op je computer zoekt naar persoonlijke gegevens, wachtwoorden en surfgedrag en probeert deze informatie te stelen. Het beëindigen van het proces kan er toe leiden dat je computer niet langer beschermd is tegen spyware.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft AntiSpy.exe niet nodig. AntiSpy.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ - typically C:\Program Files\Omniquad AntiSpy\ of C:\Program Files\Anti-Spy.Info\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 589,128 bytes (27% van alle voorkomende bestanden), 560,968 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/antispy.exe.html 
Het programma heeft een zichtbaar venster. De toepassing kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Bestand AntiSpy.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand AntiSpy.exe is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk.

Als AntiSpy.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 4% gevaarlijk. Bestandsformaat is 551,528 bytes. Het programma heeft een zichtbaar venster. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. AntiSpy.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows systeemcomponent.
Als er problemen zijn met AntiSpy.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Anti-Spy.Info).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AntiSpy.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het AntiSpy.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AntiSpy.exe, deel je kennis dan en help anderen.

AntiSpy scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.