Home > Bestanden > antiviirus.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus antiviirus te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen antiviirus.exe als malware, bv. Kaspersky herkent het als Trojan-Downloader.Win32.Small.ivo of Trojan-Downloader.Win32.Agent.qez, en Microsoft herkent het als TrojanDownloader:Win32/Zirit.A of TrojanClicker:Win32/Zirit.Y.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de antiviirus.exe worm

Hints om antiviirus.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update antiviirus.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat antiviirus.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Antiviirus.exe bestandsinfo

Het is niet bekend wie antiviirus.exe heeft geschreven.

Omschrijving: antiviirus.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Antiviirus.exe bevindt zich in de map "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 21,588 bytes (9% van alle voorkomende bestanden), 21,608 bytes en nog 16 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/antiviirus.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het proces is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het antiviirus.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over antiviirus.exe, deel je kennis dan en help anderen.

antiviirus scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.