Home > Bestanden > AOLacsd.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AOLacsd fout

AOLacsd.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AOLacsd.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AOLacsd.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AOL Connectivity Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AOLacsd.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AOLacsd.exe bestandsinfo

Het proces AOL Connectivity Service hoort bij de software AOL Uninstaller of AOL Connectivity Services of AOL Connectivity Service of AOL van AOL (www.aol.com) of America Online (www.aol.com)..

Omschrijving: AOLacsd.exe is een onderdeel van America Online (AOL). Het draait op de achtergrond en is verantwoordelijk voor de communicatie tussen de AOL-software en Internet-servers, en zal proberen opnieuw verbinding te maken met het internet, mocht u niet meer verbonden zijn. Als u AOL gebruikt, blijft u deze dienst best gebruiken voor de goede werking van uw internetverbinding.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft AOLacsd.exe niet nodig. Bestand AOLacsd.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" (typically C:\Program Files\common files\aol\acs\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 46,640 bytes (66% van alle voorkomende bestanden), 1,135,728 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/aolacsd.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. AOLacsd.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het is geen Windows kernbestand. AOLacsd.exe kan verbind met Internet, zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 30% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AOLacsd.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het AOLacsd.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AOLacsd.exe, deel je kennis dan en help anderen.

AOLacsd scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.