Home > Bestanden > aolsoftware.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een aolsoftware fout

Aolsoftware.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of aolsoftware.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om aolsoftware.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update aolsoftware.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat aolsoftware.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Aolsoftware.exe bestandsinfo

Het proces AOL hoort bij de software AOL Service Libraries of AOL Uninstaller of AIM 6 van America Online (www.aol.com) of AOL (www.aol.com)..

Omschrijving: Aolsoftware.exe maakt deel uit van een aantal AOL gerelateerde programma’s en implementeert een pictogram op de systeemtray, waarmee gemakkelijk toegang wordt gekregen tot AOL software en tools. Het wordt automatisch mee geïnstalleerd bij bepaalde versies van de ‘hoofd’ software van AOL (die door AOL abonnees wordt gebruikt) en ook bij het programma AOL Explorer en AOL Instant Messager (AIM).

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft aolsoftware.exe niet nodig. Aolsoftware.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 50,736 bytes (45% van alle voorkomende bestanden), 50,760 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/aolsoftware.exe.html 
Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Aolsoftware.exe is geen Windows systeembestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Aolsoftware.exe is een bestand met Verisign signatuur. De toepassing is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 24% gevaarlijk.

Als aolsoftware.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk. Bestandsformaat is 42,032 bytes (36% van alle voorkomende bestanden), 50,736 bytes, 41,824 bytes of 41,264 bytes. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het programma is niet zichtbaar. Aolsoftware.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als aolsoftware.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het aolsoftware.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over aolsoftware.exe, deel je kennis dan en help anderen.

aolsoftware scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.