Home > Bestanden > AOLSP Scheduler.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AOLSP Scheduler fout

AOLSP Scheduler.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AOLSP Scheduler.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AOLSP Scheduler.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SSC AntiSpyware Support. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AOLSP Scheduler.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AOLSP Scheduler.exe bestandsinfo

Het proces SSC AntiSpyware Support of AOL Spyware Protection hoort bij de software AOL Uninstaller of AOL Spyware Protection of AOL Safety and Security Center van America Online (www.aol.com) of AOL (www.aol.com) of AOL Spyware Protection..

Omschrijving: AOLSP Scheduler.exe is onderdeel van AOL’s Spyware Shield en is de planner waar de gebruiker de standaard instellingen mee kan veranderen. Dit is niet de real time spyware checker van de applicatie. Met dit proces kan de gebruiker een specifieke scan laten draaien op de host op elk gewenst moment en deze instelling kan zelfs helemaal afgezet worden.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft AOLSP Scheduler.exe niet nodig. AOLSP Scheduler.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,536 bytes (84% van alle voorkomende bestanden), 79,448 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/aolsp%20scheduler.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand AOLSP Scheduler.exe is geen Windows systeembestand. Er is geen omschrijving van het programma. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AOLSP Scheduler.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het AOLSP Scheduler.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AOLSP Scheduler.exe, deel je kennis dan en help anderen.

AOLSP Scheduler scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.